Tehnicianul Edi Iordănescu nu se află în aceste zile alături de echipa Gaz Metan Mediaş, din cauza unor probleme de sănătate, anunţă clubul ardelean.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cauza o reprezintă o serie de probleme de sănătate apărute în urmă cu aproximativ 3-4 luni, pe care acesta a încercat să le gestioneze, însă care îi afectau foarte mult activitatea. Analizele făcute până în prezent nu au dus la stabilirea unei cauze exacte, iar problemele s-au accentuat.

"Din acest motiv, Edi Iordănescu a decis că este mai bine să vadă ce poate face pentru a-şi putea desfăşura din nou activitatea la capacitate maximă. În aceste zile el va face din nou o serie de analize, iar în funcţie de rezultatul acestora va decide ce este de făcut în perioada imediat următoare. Pe această cale îi urăm multă sănătate lui Edi Iordănescu şi îl aşteptăm să revină cât mai repede alături de echipă!", a scris clubul ardelean.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.