Imnul statului Chile a fost intonat în locul celui al Uruguayului, duminică seară, la meciul de la Glendale dintre uruguayeni şi naţionala Mexicului, din grupa C a Copa America Centenario, organizatorii cerându-şi scuze ulterior pentru această gafă, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorii uruguayeni au ascultat aparent impasibili imnul chilian intonat pentru ei, însă suporterii şi-au manifestat nemulţumirea.

"Le cerem scuze federaţiei uruguayene, naţionalei Uruguayului, poporului uruguayan şi fanilor pentru această greşeală. Vom colabora cu toate părţile implicate pentru a ne asigura că nu se va mai întâmpla o astfel de greşeală", au precizat organizatorii turneului într-un comunicat.

Naţionala Uruguayului a fost învinsă de Mexic cu scorul de 3-1, în meciul disputat la Glendale. Tot duminică, însă la Chicago, Venezuela a învins Jamaica, scor 1-0.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.