Gabriela Ruse a declarat, miercuri, după ce s-a calificat în semifinalele de dublu de la Australian Open alături de Marta Kostiuk, că ea şi colega sa sunt “nebune” şi de aceea funcţionează atât de bine colaborarea lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci foarte greu, nu-mi vine să cred că suntem în semifinale. Sunt foarte fericită să fiu aici cu tine, Magda. Am luptat foarte mult în ultimele două săptămâni. Cred că suntem amândouă nebune, e al doilea Grand Slam al nostru împreună, şi în Paris am jucat foarte bine şi am fost foarte aproape să ne calificăm în semifinale. Încercăm să ne bucurăm de soare aici şi o să vedem ce se întâmplă", a afirmat Ruse.

Marta Kostiuk a declarat, la rândul său, că fiind jucătoare de simplu se numără printre cele care nu iau “proba de dublu foarte în serios”. “Pare ireal”, a spus ea despre faptul că împreună cu Ruse a ajuns în semifinale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.