Christian Atsu, fotbalistul care a murit în timpul cutremurului care a lovit Turcia şi Siria, în 6 februarie, a fost înmormântat vineri, în Ghana, pentru el organizându-se la Accra funeralii naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ceremonia a fost prezidată de şeful statului, Nana Akufo-Addo, şi a avut loc în prezenţa familiei decedatului, a unor foşti coechipieri, care au îmbrăcat un tricou cu efigia jucătorului, dar şi a numeroşi fani, care s-au perindat prin faţa sicriului drapat în culorile Ghanei şi instalat sub un cort alb.

La tribună s-au succedat mai mulţi vorbitori, printre care şi văduva jucătorului, Marie-Claire Rupio, care a fost foarte emoţionată. „Nu ai plecat singur, o parte din mine te-a însoţit. Dragostea ta continuă să mă ghideze. [...] Păreai nemuritor. Zâmbetul tău, iubirea ta, te văd în zâmbetul copiilor noştri”, a spus ea.

Christian Atsu a decedat la 31 de ani, în oraşul Antakya, din Turcia, una dintre localităţile care au fost grav afectate de cutremurul care a lovit Turcia şi Siria în 6 februarie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.