Lupta pentru Paris continuă pentru Răzvan Arnăut (60 kg), care s-a calificat în finala pentru bronz, şi Nicu Ojog (87 kg), care va disputa recalificări în cadrul Turneului Preolimpic de la Istanbul, informează FR Lupte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Răzvan Arnăut (60 kg), component al lotului de lupte greco-gomane, are nevoie de o primă victorie în finala mică şi a doua victorie în meciul de calificare care va stabili locul 3, pentru a obţine biletul la Jocurile Olimpice.

Nicu Ojog (87 kg) poate obţine cota pentru Paris cu trei victorii - în recalificări, în finala mică şi ulterior în meciul de calificare.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Joi, a obţinut calificarea la JO Alin Alexuc (lupte greco-romane, cat. 130 kg).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.