Federaţia Română de Handbal a anunţat, sâmbătă, că forul continental a decis amânarea luării unei decizii, privind atribuirea turneului final al CE feminin din 2026. Între candidate se află şi România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”EHF a decis să amâne atribuirea organizării Campionatului European de handbal feminin din 2026 şi a invitat cele cinci ţări candidate, România, Cehia, Polonia, Slovacia şi Turcia la o nouă întâlnire la sediul EHF la mijlocul lunii februarie. Decizia va fi anunţată cu ocazia următoarei reuniri a Comitetului Executiv al EHF, în aprilie 2024”, a transmis, sâmbătă, FRH.

În schimb, la masculin, în cadrul conferinţei de presă de sâmbătă, de închidere a CE2024 masculin, au fost prezentate gazdele şi detaliile privind ediţia din 2026, în Danemarca, Norvegia şi Suedia.

România a găzduit meciuri la un turneu final feminin de senioare în 2004, când s-a clasat pe locul 4.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.