Federaţia Română de Fotbal se delimitează de acţiunile grupului de spectatori care a luat loc în sectorul suporterilor români la meciul din Malta de luni seară şi a folosit scandări xenofobe pe parcursul jocului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FRF nu tolerează un astfel de comportament care contravine regulamentelor în vigoare ale tuturor competiţiilor sportive şi care nu face cinste niciunui susţinător al naţionalei României.

Prin astfel de acţiuni, cei responsabili îi pot priva pe toţi suporterii români de şansa de a încuraja echipa naţională de pe stadion, informează site-ul FRF.

"Federaţia Română de Fotbal le mulţumeşte tuturor fanilor care au fost prezenţi atât în Norvegia, cât şi Malta, şi au ales să susţină într-un mod civilizat echipa naţională a României!", anunţă frf.ro.

La scurt timp de la fluierul de start al partidei dintre Malta şi România, fanii români prezenţi pe stadionul Ta' Qali au aprins torţe şi au proferat insulte xenofobe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.