Federaţia Română de Fotbal a anunţat, miercuri, modificări în lotul pentru Jocurile Olimpice, venite în contextul în care Denis Ciobotariu şi George Puşcaş sunt indisponibili.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La lot a fost chemat Andrei Sîntean.

“Deşi iniţial a acceptat ca Denis Ciobotariu să fie prezent la Jocurile Olimpice, clubul CFR Cluj s-a răzgândit, motiv pentru care jucătorul nu s-a mai prezentat la reunire. De asemenea, cu toate că se afla la Bucureşti şi era pregătit să intre în cantonamentul de la Mogoşoaia, George Puşcaş a fost chemat de clubul Reading. Fotbalistul a anunţat staff-ul tehnic de acest lucru şi s-a întors în Anglia.

În aceste condiţii, selecţionerul Mirel Rădoi a decis să apeleze la Andrei Sîntean, fotbalistul care în sezonul trecut a bifat 20 de meciuri pentru Hermannstadt. Acesta se va prezenta în cantonamentul naţionalei olimpice în această seară”, se arată pe site-ul FRF.

Selecţionata olimpică s-a reunit miercuri la Centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, unde se va pregăti în regim închis până la plecarea în Japonia, porgramată la 15 iulie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.