Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, vineri, un parteneriat cu ING Bank România pe următoarele trei sezoane ale competiţiei Cupa Împreună Suntem Fotbal, care se transformă cu această ocazie în Cupa ING, adresată elevilor U14, U16 şi U18, băieţi şi fete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Începând cu anul 2022, printr-un parteneriat între Ministerul Educaţiei şi Federaţia Română de Fotbal, ONSŞ Fotbal Gimnazial (clasele 7-8) şi Liceal (clasele 9-12) au devenit Cupa ISF, parte a programului naţional “Fotbal în Şcoli”, ce reuneşte anual peste 230.000 de elevi în 15 competiţii la toate categoriile de vârstă. Olimpiada Naţională a Sportului Şcolar (ONSŞ) este un pilon al sportului şcolar din România, oferind elevilor din unităţile de învăţământ preuniversitar oportunitatea de a participa la campionate şi competiţii sportive interşcolare.

Parteneriatul dintre FRF şi ING nu va viza doar competiţia sportivă, ci are şi un obiectiv educaţional. Împreună cu Ministerul Educaţiei, se va implementa un curs de educaţie financiară pentru copii.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Cupa ING va încuraja copiii să practice sportul şi să îşi pună în valoare potenţialul sportiv, fiind în acelaşi timp un instrument de scouting juvenil la nivel naţional.

“Investiţia în copii reprezintă garanţia unui viitor mai bun al societăţii noastre şi al fotbalului românesc. Prin această colaborare, ne continuăm angajamentul ferm alături de partenerii noştri de a oferi copiilor şansa de a-şi continua visul de a juca fotbal, de a-şi demonstra talentul şi chiar de a se dezvolta într-un mediu competitiv şi educativ”, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.