Drumul tricolorilor spre Euro 2024 se încheie marţi, 21 noiembrie, de la 21:45, cu Elveţia, pe Arena Naţională, partidă la finalul căreia România ar putea sărbători calificarea la turneul final.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit FRF, până vineri au fost procesate 90% din totalul biletelor disponibile la meciul România – Elveţia.

Biletele pentru meciul cu Elveţia sunt disponibile online pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro, dar şi în aplicaţia Fan Arena by FRF.

Preţurile biletelor:
35 lei – Peluze


60 lei – Tribune
300 lei – VIP albastru
500 lei – VIP roşu

Copiii au acces gratuit în cele două tribune

Ca urmare a prezenţei numeroase a copiilor pe Arena Naţională, la meciul cu Andorra, în semn de mulţumire pentru atmosfera creată de copii şi comportamentul acestora, Federaţia Română de Fotbal a extins sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune. Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru ca un copil să beneficieze de bilet, e necesară prezenţa a cel puţin unui adult şi se pot comanda maximum 4 bilete.

Biletele vor fi livrate în format digital la adresa de mail înregistrată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.