Plângerea pentru defăimare depusă de Karim Benzema împotriva ministrului francez de Interne Gérald Darmanin, care afirmase că fotbalistul ar avea legături cunoscute cu organizaţia islamistă Fraţii Musulmani, a fost clasată marţi, a anunţat joi Rémy Heitz, procurorul general al Curţii de Casaţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comisia de examinare a cererilor din cadrul Curţii de Justiţie a Republicii Franceze (CJR) a constatat că plângerea lui Benzema, primită la 16 ianuarie, se referă la remarci care nu îi impută nicio faptă susceptibilă de a aduce atingere onoarei sau reputaţiei sale, se menţionează în comunicatul de presă al lui Heitz, potrivit Ouest-France.

La 16 octombrie, la CNews, ministrul de interne Gérald Darmanin l-a acuzat pe Karim Benzema că are o "legătură cunoscută" cu Fraţii Musulmani, o organizaţie islamistă radicală. Ministrul i-a reproşat fostului internaţional francez că a postat un mesaj pe Twitter în care îşi oferea "toate rugăciunile sale pentru locuitorii din Gaza, victime încă o dată ale acestor bombardamente nedrepte care nu cruţă nici femeile, nici copiii".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.