Federaţia Română de Judo a anunţat, vineri, o măsură drastică în privinţa sportivului Laris Borş, care a fost eliminat din lotul olimpic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Având în vedere faptul că sportivul Laris Borş nu a trecut proba cântarului la Grand Slam Baku, în data de 21 septembrie, acest lucru fiind o recidivă gravă, neconformă cu disciplina şi rigoarea unui sportiv de lot naţional, ce afectează în acelaşi timp prestigiul FR Judo şi al sportului românesc, conducerea FRJudo a decis eliminarea sportivului din lotul olimpic masculin de judo, respectiv punerea lui la dispoziţia Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti”, a anunţat FRJ.

Forul naţional mai precizează că va avea loc o analiză a situaţiei, după care vor fi decise şi sancţiuni pentru colectivul tehnic de antrenori ai lotului masculin.

Antrenorii sunt Emil Morar şi Dan Fâşie.

”S-a emis un avertisment pentru antrenorul Iulian Surlă, ce era responsabil cu supervizarea pregătirii lui Laris Borş”, mai arată FRJ.

Laris Borş (n.r. - foto în stânga) evolua în limitele categoriei 73 kg, iar în 2023 a obţinut o medalie de bronz la Sofia European Open.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.