Andrei Muntean, Nicholas Ţarcă, Gabriel Burtanete, Robert Burtanete, Răzvan Marc, la seniori, David Puicea, Sebastian Torcică, Flavius Borca, Iustin Mihai, la juniori vor reprezenta România la Campionatele Europene de gimnastică artistică masculin de la Rimini (24-28 aprilie), a anunţat, miercuri, FR de Gimnastică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Roland Modoianu a fost înscris ca gimnast individual şi va fi prezent în calificări la cal cu mânere, inele şi bară. Punctajele sale nu vor conta pentru echipă.

La seniori, România va concura în prima subdiviziune alături de reprezentanţii Norvegiei, Suediei, Belgiei, Islandei, Olandei, Ungariei şi Sloveniei. Gimnaştii antrenaţi de Marius Berbecar, Marius Urzică şi Remus Jivan vor începe competiţia la cal cu mânere.

Juniorii vor lua startul la sărituri, în prima subdiviziune a competiţiei, alături de sportivi din Israel, Slovenia, Ungaria, Irlanda şi Albania. Ei vor fi însoţiţi în Italia de Răzvan Şelariu şi Ştefan Gal.

Peste 300 de gimnaşti (seniori şi juniori) din 38 de ţări vor concura în perioada 24-28 aprilie la Rimini. Sportivul cel mai bine clasat la individual, dintre cei care nu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice, va obţine biletul pentru Paris.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.