Fotbalistul ivorian al echipei Borussia Dortmund, Sebastian Haller, are cancer la testicule şi a părăsit cantonamentul pentru a primi îngrijiri, a anunţat clubul german.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Această veste de astăzi a fost un şoc pentru Sebastien Haller şi pentru noi toţi", a declarat directorul sportiv Sebastian Kehl.

"Întreaga familie BVB îi urează lui Sébastien o recuperare completă cât mai curând posibil şi să-l putem îmbrăţişa din nou în curând. Vom face tot ce ne stă în putere pentru a ne asigura că primeşte cel mai bun tratament posibil”, a mai spus el.

Borussia Dortmund "cere ca intimitatea jucătorului şi a familiei sale să fie respectată şi să nu se pună întrebări” şi promite să comunice "în consultare cu jucătorul (...) de îndată ce vor avea informaţii suplimentare".

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.