Regele emerit Juan Carlos este într-o stare bună de sănătate şi a ieşit negativ la testul PCR după ce a intrat în contact la Abu Dhabi cu tenismenul Rafael Nadal, care a fost testat pozitiv la întoarcerea sa în Spania, a anunţat Casa Regală, citată de marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Palatul Zarzuela a indicat că Juan Carlos a efectuat, luni, testul pentru Covid-19 în capitala Emiratelor Arabe Unite.

Regele emerit a luat prânzul cu Nadal, sâmbătă, după ce a urmărit meciul pe care tenismenul spaniol l-a jucat împotriva britanicului Andy Murray, la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, iar cei doi au fost fotografiaţi împreună fără mască.

Juan Carlos a fost rege al Spaniei din 1975, după dictatura lui Franco, până în iunie 2014, când a abdicat în favoarea fiului său, Felipe VI.

Fostul rege, în vârstă de 83 de ani, a luat calea exilului în 2020 şi s-a stabilit în Emirate, după ce a fost acuzat de fapte de corupţie.

Tenismenul spaniol Rafael Nadal a anunţat, luni, că a fost testat pozitiv cu Covid-19 la revenirea în Spania, după ce a participat la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi.

Nadal a precizat că i-a informat pe toţi cei care au fost recent în contact cu el.

Actualul număr 6 mondial nu a detaliat simptomele, dar a explicat că are "momente mai puţin plăcute".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.