Daniel Fonseca, fost agent al fotbalistului echipei FC Barcelona, Luis Suarez, a declarat că internaţionalul uruguayan este un mincinos, un neruşinat şi ar trebui să îşi schimbe psihologul sau chiar să meargă la un psihiatru, informează Marca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fonseca a avut această reacţie după ce Suarez l-a acuzat că nu i-a dat banii din transferul său din 2006, de la Nacional Montevideo la Groningen. Este vorba de 20 la sută din valoarea transferului, 200.000 de dolari.

"Rămâne un copil. A demonstrat încă o dată asta. Cu siguranţă are probleme psihice. Merge deja la un psiholog, dar văd că nu are niciun efect. Ar trebui să schimbe psihologul sau să meargă la un psihiatru", a spus Daniel Fonseca, fost internaţional uruguayan.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Conflictul dintre Suarez şi Fonseca a fost  provocat de discuţii dintre cei doi care datează de aproape zece ani, a precizat impresarul. "Însă nu voi spune niciodată exact despre ce este vorba. Eu i-am spus un adevăr pe care nu voia să îl audă. El nu l-a acceptat. Eu prefer să am prieteni care îmi spun adevărul, dar nu este cazul său. Este un laş care preferă să inventeze această poveste despre 200.000 de dolari. Neruşinat", a explicat Fonseca.

Luis Suarez, în vârstă de 29 de ani, a fost reprezentat de Fonseca până în 2010, când a început colaborarea cu Pere Guardiola, fratele tehnicianului Josep Guardiola.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.