Fotbalistul echipei FCSB, Florinel Coman, a declarat după meciul cu Hapoel Beer Sheva, scor 1-1, că jocul a fost foarte dificil, oaspeţii arătând că vor să învingă. El a menţionat că a simţit că va marca, aşa cum a făcut-o şi la partida din campionat cu CSU Craiova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Un meci greu, foarte greu, au venit să joace la victorie. Suntem calificaţi, mai avem două meciuri şi sperăm să ieşim cu victorii. Sunt cel mai fericit. Mă simt foarte bine după ce am marcat, am prins încredere în mine. Sper să o ţin tot aşa şi în campionat. Nu mi-a spus nimeni că voi înscrie, mi-am spus singur. Simţeam că o să marchez, aşa am simţit şi la Craiova", a spus Coman la Pro X.

Formaţia FCSB s-a calificat în 16-imile Ligii Europa, în urma remizei, scor 1-1, cu Hapoel Beer Sheva, de pe Arena Naţională, în etapa a patra a Grupei G a competiţiei. Pentru FCSB a marcat Florinel Coman '31, iar pentru Hapoel Beer Sheva a înscris Ben Sahar '38.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.