Rugbistul Florin Vlaicu a declarat că meciul de sâmbătă cu Belgia, câştigat cu scorul de 33-17, în Rugby Europe Championship, reprezintă pentru el o amintire frumoasă, fiind jocul nu numărul 100 pentru echipa naţională. Vlaicu le-a mulţumit colegilor săi pentru victorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este o amintire frumoasă pentru mine tot ce s-a întâmplat astăzi (n.r. - sâmbătă). Cred că am ajuns cam devreme la selecţia cu numărul 100, sper să continui şi le mulţumesc băieţilor pentru această victorie foarte frumoasă. Rămâne un moment special pentru mine, cu atât mai mult cu cât s-a încheiat totul cu bine. Mă aşteptam să câştigăm, deşi a fost un meci greu, un meci pe care noi ni l-am făcut greu", a spus Vlaicu, potrivit frr.ro.

Naţionala de rugby a României a obţinut a doua victorie cu bonus ofensiv în acest sezon al Rugby Europe Championship, învingând sâmbătă Belgia, la Bruxelles, scor 33-17. Florin Vlaicu a marcat eseul cu numarul cinci al Stejarilor, care a adus bonusul.

Vlaicu s-a aflat la acest  meci la selecţia cu numărul 100.

În primele trei confruntări din acest an din Rugby Europe Championship, România a pierdut în deplasare în faţa Germaniei, scor 38-41, a învins Spania, pe teren propriu, scor 13-3, şi s-a impus în faţa Rusiei, în deplasare, scor 30-10.

Echipa României are programată ultima partidă la 19 martie, pe teren propriu, cu Georgia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.