Antrenorul echipei Corvinul Hunedoara, Florin Maxim, a devenit, vineri, cetăţean de onoare al municipiului Hunedoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În acest titlu onorific cred că se află fiecare hunedorean din această aventură a noastră. O spun din suflet. Noi ştim cât muncim, cât de dedicăm şi Dumnezeu ne ajută, pentru că lucrează prin noi, prin oameni. Este cmva momentul să ne dăm seama că împreună putem face lucruri. Vreau să cred că fiecare dintre noi s-a dezvoltat. Împrreună cred că vom fi puternici de acum încolo”, a spus Maxim la ceremonie.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Alături de Florin Maxim, întreg colectivul de jucători şi staful tehnic au primit, în semn de recunoştinţă, diplome de excelenţă din partea Primăriei Municipiului Hunedoara.

Corvinul Hunedoara a câştigat, la 15 mai, Cupa României, pentru prima oară în istoria sa, după ce a învins în finală Oţelul Galaţi, scor 3-2, la lovituri de departajare.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.