Atacantul Florin Andone a declarat, joi, că el şi colegii săi din naţionala României nu trebuie să se teamă de adversara din ultima etapă a fazei grupelor de la Euro-2016, Albania, ci să o respecte, şi a menţionat că meciul va fi unul "pe viaţă şi pe moarte", informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Albania este un adversar tare, a pierdut jocurile cu Elveţia şi Franţa, dar a rezistat mai mult de o repriză cu un om în minus în primul joc, apoi a fost învinsă abia în ultimele minute. Nu trebuie să ne temem de albanezi, dar trebuie să îi respectăm. Trebuie să avem răbdare şi să ţinem cont că şi ei au nevoie de victorie. Un egal nu ajută pe nimeni. Va fi pe viaţă şi pe moarte şi vom face totul pentru victorie", a spus Andone într-un interviu pentru UEFA.

Florin Andone a precizat că în opinia sa rezultatul de 1-1 din partida cu Elveţia, de miercuri, este unul corect. "Ştiam că va fi un meci greu, că întâlnim jucători de valoare. Ne-am dorit să câştigăm, desigur, dar, aşa cum am spus, am jucat împotriva unei echipe bune. Cred că 1-1 a fost un rezultat corect", a adăugat el.

Reprezentativa României a încheiat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul susţinut, miercuri, în compania selecţionatei Elveţiei, pe arena Parc des Princes, în etapa a doua a grupei A de la Campionatul European.

În primele meciuri din Grupa A, România a fost învinsă de Franţa, cu scorul de 2-1, iar Elveţia a învins Albania, cu 1-0.

Ultimele partide al grupei, România - Albania (Lyon) şi Franţa - Elveţia (Lille) vor avea loc duminică, de la ora 22.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.