Atacantul Florin Andone a fost convocat de antrenorul Fatih Terim în lotul echipei Galatasaray pentru Liga Campionilor, informează site-ul oficial al clubului turc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andone nu a putut juca pentru noua lui echipă, Galatarsaray, în meciul pe care l-a disputat, vineri, pe teren propriu, cu Kasimpasa, scor 1-0, în campionat, deoarece mai avea de ispăşit o etapă de suspendare după cartonaşul roşu primit, la 24 august, în Premier League.

Internaţionalul român ar putea dubuta, astfel, la Galatasary, în partida de miercuri, de la ora 19.55, cu FC Bruges, din cadrul Grupei A a Ligii Campionilor. Din această grupă mai fac parte PSG şi Real Madrid, care se vor întâlni, tot miercuri, de la ora 22.00, la Paris.

Lotul cu care Galatasaray a plecat în Belgia este următorul: Fernando Muslera, Şener Ozbayraklı, Jean Michael Seri, Adem Buyuk, Selçuk İnan, Radamel Falcao, Ryan Babel, Ryan Donk, Omer Bayram, Mariano Ferreira, Florin Andone, Christin Luyindama, Okan Kocuk, Marcos Teixeira, Yuto Nagatomo, Sofiane Feghouli, Steven Nzonzi, Emre Mor, Mario Lemina.

Andone, 25 de ani, a fost împrumutat, la 2 septembrie, pentru un sezon la Galatasaray Istanbul.

Gruparea turcă va plăti 700.000 de euro pentru împrumutul pe un sezon al atacantului român. Acesta are o clauză prin care Galatasaray îl poate transfera definitiv, în 2020, pentru 2.5 milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.