Jucătorul Florentin Matei a semnat, luni, un contract cu clubul UTA, a anunţat gruparea arădeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 28 de ani a venit liber de contract la UTA, după ce în 2021 a evoluat pentru Apollon Smyrnis.

Jucătorul va purta tricoul cu numărul 8 şi a efectuat astăzi primul antrenament sub comanda lui Ionuţ Badea.

Steaua Bucureşti, Unirea Urziceni, Cesena U19, Volin Luţk, HNK Rijeka, Astra Giurgiu, Ittihad Kalba, FCSB şi Apollon Limassol sunt celalalte echipe din cariera lui.

În Croaţia, la Rijeka, Matei a reuşit eventul, campionat şi Cupă, în sezonul 2016/2017, iar la naţionalele de juniori ale României a fost selecţionat inclusiv la tineret.

"Sunt fericit că am ajuns aici, UTA este un club serios, cu tradiţie în România şi cu suporteri fanatici. Sper să contribui la rezultatele cât mai bune pe care vrem să le facem în viitor. Obiectivul cred că este să câştigăm play-out-ul, iar anul viitor, sută la sută obiectivul va fi play-off, pentru că un club ca UTA cu suporteri, cu stadion nou, îşi doreşte asta", a declarat Matei, la conferinţa de prezentare. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.