Tehnicianul echipei CSM Poli Iaşi, Flavius Stoican, a declarat după meciul cu Astra Giurgiu, scor 0-3, că jucătorii săi au făcut prea multe greşeli personale şi că va analiza prestaţia lor, deoarece îşi doreşte mai mult de la ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Parcă prea multe greşeli personale în meciul de astăzi. Este important să vedem ce capacitate avem în ceea ce priveşte jocul de fotbal. Fiecare dă examen când intră pe teren. Eu vreau mult mai mult. Am un gând de a ataca cupele europene pentru sezonul viitor. N-a fost ziua noastră, prea multe greşeli personale, n-am fost lucizi. Dar sunt atent", a spus Stoican la Digi Sport.

El a precizat că la CSM Poli Iaşi există promisiuni că lucrurile vor intra pe un făgaş normal din punct de vedere financiar, în sezonul viitor.

De cealaltă parte, Gheorghe Mulţescu a spus că îi pare rău că nu a putut folosi şi împotriva FCSB o formulă 3-4-3. "Am fost mai obosiţi acum, după meciul trecut cu Craiova. După primul gol, primul gând a fost să ne securizăm apărarea şi să mai marcăm pe contraatac. Am început mai bine repriza a doua, dar am fost şi norocoşi. Golul doi şi trei au venit pe fondul oboselii adversarului. Meciul doi va fi mult mai greu, jucătorii au calitate tehnică bună. O să fie alt meci. Îmi pare că nu am putut să joc şi cu Steaua în 3-4-3. Am tras concluzia că zona centrală a fundaşilor o acoperim mai greu şi a trebuit să fac densitate pentru a dubla, pentru a ne apăra. Pe Alex Stan l-am folosit pe dreapta, corect, pentru că e cu stângul în interior şi îi este mai greu. Acum centrează mai mult, pentru că asta mă interesează", a afirmat Mulţescu, tot la Digi Sport.

Formaţia CSM Poli Iaşi a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, de echipa Astra Giurgiu, într-un meci restant din etapa a doua a play-off-ului Ligii I.

Golurile au fost marcate de Matei ‘7, Buş ’75 şi Rusu ’79 (autogol).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.