Kristian Şevcenko, fiul fostului internaţional ucrainean Andrei Şevcenko, a semnat luni un contract cu echipa engleză Watford.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kristian Şevcenko (16 ani) a semnat luni un contract de jucător profesionist cu echipa engleză de divizie secundă Watford. Kristian se aflase în locul de tineret al grupării engleze şi evoluase la sfârştul sezonului trecut în câteva meciuri pentru „viespi”.

Andrei Şevcenko, tatăl lui Kristian, a sărbătorit naşterea acestuia, în 2006, printr-un gol marcat chiar în poarta lui Watford, pe vremea când fostl câştigător al Balonului de Aur evolua pentru echipa engleză Chelsea Londra.

Kristian Şevchenko este eligibil pentru patru echipe naţionale: Anglia, Statele Unite, Ucraina şi chiar Polonia, prin faptul că mama sa, Kristen Pazik, este de origine poloneză.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.