Ryan Mason, antrenorul interimar al clubului Tottenham Hotspur, a anunţat vineri faptul că portarul francez Hugo Lloris a devenit indisponibil până la finalul sezonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lloris s-a accidentat la şold şi nu va mai apărea pe teren în acest sezon, urmând să fie înlocuit între buturile londonezilor cu Fraser Forster, cel care i-a luat locul în poartă şi în repriza a doua a umilitoarei înfrângeri cu Newcastle (1-6).

Ryan Mason a ţinut să răspundă şi zvonurilor apărute în presă, care susţin că Lloris va părăsi gruparea Tottenham în vară: „Nu pot vorbi despre sezonul viitor, dar ceea ce pot spune este că Hugo Lloris are un rol foarte important pentru noi până la finalul acestui sezon. El este căpitanul nostru şi avem nevoie de el să fie parte integrantă a echipei”, a declarat Mason.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.