Emeline Miller, fiica de 19 luni a campionului mondial şi olimpic Bode Miller, a decedat la spital, după ce copilul a fost găsit căzut într-o piscină, informează presa americană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decesul este investigat de poliţia din Orange County, California, a precizat un purtător de cuvânt, Carrie Braun.

Paramedicii au fost chemaţi la o proprietate din Coto de Caza, sâmbătă, cu puţin timp înainte de ora locală 18.30. Un reprezentant al departamentului local de pompieri a afirmat că fetiţia a fost resuscitată fără succes pe loc, apoi transportată la un spital.

"Nu a avut puls tot drumul", a precizat Tony Bommarito.

Soţia schiorului, Beck Miller, în vârstă de 31 de ani, jucătoare profesionistă de volei pe plajă, a găsit copilul în piscină şi a sunat la 911.

"Suntem mai mult decât devastaţi. Fetiţa noastră Emmy a murit ieri. Nici într-un milion de ani nu credeam că vom trece printr-o durere ca aceasta. Iubirea ei, lumina ei, spritul ei nu vor fi uitate niciodată. Micuţa noastră a iubit viaţa şi a trăit-o în fiecare zi la intensitate maximă", au anunţat familia Miller, într-un comunicat.

Bode, 40 de ani, şi Beck s-au căsătorit în 2012, iar trei ani mai târziu s-a născut primul lor copil, Nash. Beck Miller este însărcinată cu al treilea copil, care ar urma să se nască în septembrie. Fostul schior mai are doi copii din relaţii anterioare.

Bode Miller este cel mai de succes schior american. El a fost campion olimpic la supercombinată, în 2010, la Vancouver şi cvadruplu campion mondial. A câştigat de două ori Cupa Mondială, competiţie în care a adunat 33 de succese de etapă. În palmaresul său mai figurează cinci medalii olimpice, trei de argint şi două de bronz, şi un argint mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.