Tenismenul elveţian Roger Federer, locul 3 ATP, a fost operat la genunchiul drept şi nu va mai evolua cel puţin până la sezonul pe iarbă, care începe în iunie, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Speram ca această durere recurentă să dispară, dar după ce am discutat cu echipa mea am decis să mă supun unei artroscopii, ieri, în Elveţia. După operaţie, medicii au confirmat că a fost lucrul bun de făcut şi cred că mă voi recupera complet. Sunt nerăbdator să mă întorc pe teren, ne vedem pe iarbă", a anunţat el, pe reţelele de socializare.

În vârstă de 38 de ani, elveţianul va rata turneele de la  Dubai, Indian Wells, Bogota, Miami şi French Open. În această perioadă va pierde 3.180 de puncte.

Prioritatea lui va fi turneul de la Wimbledon şi Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Roger Federer, care a câştigat în carieră un număr record de turnee de grand slam, 20, s-a accidentat la Australian Open, unde a fost eliminat în semifinale de Novak Djokovici.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.