Tenismanul elveţian Roger Federer s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului de la Indian Wells, după ce australianul Nick Kyrgios s-a retras înaintea confruntării din sferturi. Tot vineri, Federer a postat noi imagini amuzante cu "grupul muzical" format din el, Grigor Dimitrov şi Tommy Haas.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kyrgios a anunţat că se retrage deoarece se simte rău, el precizând că probabil a suferit o toxiinfecţie alimentară.

În semifinale, Federer îl va întâlni pe câştigătorul meciului dintre americanul Jack Sock şi japonezul Kei Nishikori.

Roger Federer i-a transmis un mesaj lui Kyrgios după retragerea acestuia. "Sper că te simţi mai bine", a scris elveţianul pe Twitter.

Ulterior, el a postat pe Facebook un filmuleţ cu mesajul amuzant "Chiar înfiinţăm o trupă de băieţi. The one handed #BackhandBoys", în care el, Dimitrov şi Haas apar alături de compozitorul David Foster, iar Novak Djokovici are şi el o apariţie de câteva secunde.

În luna ianuarie, Federer a postat pe reţelele de socializare, imagini cu el, Tommy Haas şi Grigor Dimitrov cântând melodia "Hard to say I'm sorry", acompaniaţi la pian de David Foster, coautor al piesei din repertoriul trupei Chicago.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.