Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF) face presiuni asupra fotbalistului marocan al echipei FC Barcelona, Abdessamad "Abde" Ezzalzouli, să nu răspundă convocării în premieră la echipa naţională pentru Cupa Africii pe Naţiuni (9 ianuarie - 6 februarie), informează mundodeportivo.es.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânărul Abde, 20 ani, a impresionat în acest sezon la echipa catalană, anunţându-se un jucător cu mare viitor.

La fel cum a făcut cu Ansu Fati, jucător de perspectivă, tot de la Barcelona, ce putea evolua pentru reprezentativa din Guineea-Bissau, RFEF vrea să-l convingă pe marocan să nu răspundă convocării la naţionala statului african.

Totuşi, forul spaniol nu i-a promis o convocare fermă la naţionala iberică, însă i-a subliniat faptul că staff-ul tehnic este foarte interesat de el, potrivit marca.com.

Abde, care joacă pe banda stângă a echipei din Barcelona, este născut în Maroc, dar a depus o solicitare de a deveni cetăţean spaniol, cerere ce ar putea fi rezolvată favorabil în luna ianuarie şi care i-ar deschide calea spre naţionala antrenată de Luis Enrique. 

Tânărul fotbalist s-a format ca jucător la Hercules, unde a ajuns în 2016. Barcelona B l-a transferat în august şi Abde a impresionat de la primele meciuri, fiind promovat repede la prima echipă, pentru care a evoluat deja în opt partide în LaLiga şi a marcat un gol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.