Federaţia Franceză de Fotbal a anunţat că intenţionează să introducă utilizarea sistematică a trenurilor pentru toate selecţionatele sale, atunci când este cazul unor călătorii care vor dura mai puţin de trei ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul planului său de dezvoltare, Federaţia Franceză de Fotbal (FFF) a prezentat joi un „plan de sobrietate energetică” care vizează reducerea consumului cu 50%. FFF va semna şi carta celor 15 angajamente eco-responsabile cu Ministerul Sportului şi WWF France, iar pentru deplasările interne intenţionează să utilizeze cât mai des trenul faţă de avion.

În mod clar, Kylian Mbappé şi compania vor folosi acum în mod sistematic calea ferată pentru călătorii de mai puţin de trei ore. Concret, acest lucru se va întâmpla în cazul deplasărilor din martie 2024 (Lyon) şi iunie 2024 (Bordeaux şi Metz), dar nu şi pentru deplasările din luna noiembrie, cu meciuri planificate la Nisa şi Atena. Această regulă se va aplica pentru selecţionata A, dar şi pentru toate celelalte selecţionate ala FFF.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.