Federaţia Engleză de Fotbal (FA) a anunţat că a primit o ofertă pentru stadionul Wembley de la miliardarul Shahid Khan, patronul echipelor Fulham şi Jacksonville Jaguars (NFL).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit The Guardian, Khan ar fi oferit aproximativ 500 de milioane de lire sterline pentru arenă şi federaţia ar urma să îşi păstreze drepturile pentru Club Wembley, care valorează aproximativ 300 de milioane de lire sterline.

Dacă federaţia va ajunge la un acord cu Khan, semifinalele şi finala Cupei Angliei se vor desfăşura tot pe stadionul Wembley. În plus, FA ar vrea ca numele stadionului să includă cuvântul Wembley.

Banii obţinuţi din vânzare vor fi investiţi în infrastructură pentru formarea de jucători, de la nivelul de juniori. Dacă va vinde stadionul, federaţia va scăpa de restul datoriei făcute pentru reconstrucţia arenei şi de povara financiară de a întreţine stadionul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.