FCSB a prezentat, vineri, pe site-ul oficial, noul echipament al grupării bucureştene, care va fi folosit la partidele de pe teren propriu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Echipa noastră va evolua, în meciurile desfăşurate pe teren propriu, într-un nou echipament de joc, care este realizat în culorile tradiţionale ale echipei, roşu şi albastru", se arată pe site-ul steauafc.com.

Tricoul este de culoare roşie, cu dungi verticale, iar gulerul are integrată o bandă de culoare albastră în partea din spate. Părţile laterale ale tricoului au o dungă albastră dintr-un material special. Atunci când jucătorul se află în mişcare, materialul se întinde pentru a oferi o ventilaţie îmbunătăţită şi dezvăluie inserţii de culoare galbenă poziţionate în interiorul texturii.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Potrivit FCSB, Nike a folosit aceasta combinaţie cromatică pentru a integra în echipament culorile care se regăsesc în drapelul naţional.

Kitul este completat de un şort de culoare albastră şi de două seturi de jambiere realizate în culorile traditionale ale echipei, roşu şi albastru.

Noul echipament va fi folosit în premieră în primul meci pe care FCSB îl va juca în acest sezon, cu FC Voluntari.

echipa il va juca sezonul acesta, impotriva celor de la FC Voluntari.

Echipamentele sunt realizate din poliester reciclat. Fiecare echipament a fost realizat prin reciclarea a 16 sticle de plastic. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.