Formaţia FCSB a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-0 (3-0), echipa CS Universitatea Craiova, în ultima etapă a play-off-ului Ligii I, şi a încheiat campionatul pe locul doi. Tot sâmbătă, FC Viitorul s-a impus la Ovidiu, scor 1-0, în faţa formaţiei CFR Cluj, şi este noua campioană a României, conform LPF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile au fost marcate de Alibec '18, '42 şi Jakolis '44.

Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam Photos / Bogdan Buda

1-0: Alibec a înscris din opt metri, trimiţând în poartă mingea respinsă de Calancea la un şut al lui De Amorim.

2-0: Acelaşi Alibec a înscris din 11 metri, după o pasă de la Pintilii.

3-0: Jakolis a marcat cu un şut din afara careului.

FCSB: Niţă – Enache, Bălaşa, Moke, Momcilovici – Boldrin, Pintilii (Achim '69) – Jakolis, Tănase, De Amorim (Ov. Popescu '52) – Alibec (Gnohere '75). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf

CSU Craiova: Calancea - Dimitrov, Kelic, Barthe (Jazvici '12, Burlacu '72), Briceag - Mateiu, Screciu, Zlatinski - Băluţă, A. Ivan, Bancu (Gustavo '82). Antrenor: Gheorghe Mulţescu

FOTO: Inquam Photos / Bogdan Buda
FOTO: Inquam Photos / Bogdan Buda

Cartonaşe galbene: Jakolis '48, Bălaşa '61, Ov. Popescu '77 / Bancu '23, Dimitrov '39, Jazvici '59

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Ovidiu Artene, Vladimir Urzică - Marcel Bîrsan

Observatori: Dan Victor Berbecaru, Ion Craiu

Echipa FCSB a fost condusă de pe bancă de antrenorul secund Anton Petrea, tehnicianul Laurenţiu Reghecampf fiind suspendat. Reghecampf a urmărit partida în picioare de la o gură de acces în tribuna 0, alături de el fiind în repriza secundă şi Mihai Stoica.

După ce a fost înlocuit, în minutul 75, Denis Alibec s-a dus la peluză ca să îi salute pe fani. El s-a urcat pe gardul care desparte peluza de teren şi a trecut alături de suporteri pentru câteva minute, la un moment dat luând şi portavocea unui fan.

La meci au asistat aproximativ 27.000 de spectatori. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.