Echipa FC Hermannstadt a câştigat primul meci susţinut sâmbătă în Antalya, scor 2-1 cu Jagiellonia Bialystok. FC Voluntari a dispus cu 2-1 de Mezokovesd, din Ungaria, iar clujenii au pierdu cu 1-3 în faţa lui FC Zurich.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa sibiană FC Hermannstadt a fost condusă cu 1-0 de către polonezi, care au marcat în prima repriză, dar au întors rezultatul în partea secundă prin golurile reuşite de Petrişor Petrescu (min. 61) şi Mino Sota (min. 88).

FC Voluntari a întrecut cu 2-1 formaţia maghiară de primă ligă Mezokovesd. Pentru ilfoveni au înscris Adam Nemec, din penalti, şi Doru Andrei.

Universitatea Cluj a pierdut primul meci cu antrenorul Ioan Ovidiu Sabău pe bancă. Formaţia clujeană a fost învinsă cu 3-1 de elveţienii de la FC Zurich. Adversarii au condus cu 2-0, apoi Adrian Bălan a redus din diferenţă, însă elveţienii au mai înscris odată şi s-au impus cu 3-1.

La Universitatea au debutat cei doi jucători veniţi de la FCSB, Ianis Stoica şi Andrei Miron.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.