FC Voluntari s-a calificat pentru a doua oară în finala Cupei României, după ce a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa FC Argeş, în manşa a doua a semifinalelor. În tur, echipa ilfoveană a câştigat, pe teren propriu, cu 2-0. A marcat Achim '85 (penalti). Boldor (FC Argeş) a fost eliminat la faza loviturii de la 11 metri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 33, Marcelo Lopes şi Joao Miguel s-au ciocnit în timp ce urmăreau un balon. Pe teren au intrat două ambulanţe, dar nu a fost nevoie de o intervenţie de urgenţă. Lopes a continuat jocul, iar Joao Miguel, lovit la genunchi, a fost înlocuit de Boldor.

După un duel în careu între Ciobotariu şi Cristian Dumitru, arbitrul Adrian Cojocaru a dicatat penalti, dar Mihai Popa a apărat lovitura de la 11 metri executată de Ionuţ Şerban.

Cojocaru a dictat din nou penalti, după ce Helder Tavares, scăpat pe contratac, a fost faultat de Deian Boldor. Lovitura de la 11 metri a fost transformată cu siguranţă de Achim, în minutul 85.

Boldor a fost eliminat pentru intervenţia sa de ultim apărător.

De asemenea, Vadim Raţă (FC Voluntari) a primit al doilea cartonaş galben când se afla pe banca de rezerve şi a fost şi el eliminat.

FC Voluntari a câştigat Cupa României în 2017.

Au evoluat echipele:

FC Argeş: Greab - Tofan, Joao Miguel (Boldor '37), Turda, Latovlevici - Meza Colli (Palici '74), Rainov (Dumitraşcu '74) - Ganea, I. Şerban, Tănase (Fatai '75) - Cr. Dumitru. Antrenor Andrei Prepeliţă;

FC Voluntari: Popa - Ricardinho, Ciobotariu (Achim '80), Armaş, Tamaş, Briceag (Al. Vlad '80) - Droppa, Raţă (Meleke '62) - M. Lopes, Nemec (L. Fulop '77), I. Gheorghe (Tavares '62). Antrenor Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: Dumitraşcu '90 / Vadim Raţă '4, '87 (aflat pe banca de rezerve), Fulop '81, Droppa '90.

Cartonaşe roşii: Boldor '84 / Vadim Raţă '87.

Arbitri: Adrian Cojocaru - Marius Marica şi Ciprian Danşa - Florin Andrei;

Observatori: Andrei Ioniţă, Mihai Andrieş.

În al doilea meci din returul semifinalelor se vor întâlni, joi, de la ora 19.30, Universitatea Craiova şi Sepsi, după ce echipa din Sfântu Gheorghe s-a impus, în prima manşă, pe teren propriu, cu 2-1.

Finala Cupei României este programată la 19 mai, pe Stadionul Rapid.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.