FC Viitorul a anunţat, miercuri, desfiinţarea echipei a doua a clubului, precizând, într-un comunicat postat pe site-ul oficial, că juniorii din cadrul academiei aveau nevoie de o altă motivaţie şi că a primit solicitări de la diverse cluburi din primele două ligi care au nevoie de jucători eligibili cu regula FRF privind criteriul de vârstă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"După o experienţă de trei ani cu echipa secundă s-a constatat că este mai bine ca aceasta să-şi întrerupă activitatea din următoarele motive: jucătorii juniori din cadrul Academiei aveau nevoie de o altă motivaţie, de şansa de a face mai rapid pasul către prima formaţie;  FC Viitorul a primit numeroase solicitări de la diverse cluburi din primele două ligi care au nevoie de jucători eligibili cu regula FRF privind criteriul de vârstă, mai ales că avem foarte mulţi jucători tineri, de certă valoare, convocaţi constant la loturile naţionale", se arată pe site-ul fcviitorul.ro.

Gruparea constănţeană a menţionat că nu a reziliat niciodată unilateral un contract, indiferent dacă jucătorul a plecat în schimbul unei sume de transfer sau liber de contract. Întotdeauna contractele s-au încheiat pe cale amiabilă, cu acordul ambelor părţi, a adăugat FC Viitorul.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.