Formaţia FC Viitorul a jucat cu un jucător în minus timp de aproximativ 20 de minute, în partida din deplasare cu FC Salzburg, pierdută cu scorul de 0-4, Sorin Rădoi accidentându-se după ce Gheorghe Hagi făcuse toate schimbările, informează fcviitorul.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rădoi s-a accidentat în minutul 71. 

Gheorghe Hagi făcuse cele trei schimbări în minutele 24 (Drăguş în locul lui Ţucudean), 46 (Dani Lopez în locul lui Constantin) şi 58 (Chiţu în locul lui Cioablă).

La partida de la Salzburg au debutat în cupele europene Tudor Băluţă, Florin Cioablă şi Denis Drăguş, toţi trei proveniţi din Academia Hagi.

Formaţia FC Viitorul a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 4-0 (2-0), de echipa austriacă FC Salzburg, în manşa secundă a play-off-ului Ligii Europa. Austriecii, care s-au impus şi în meciul tur, săptămâna trecută, la Ovidiu, scor 3-1, s-au calificat în grupele competiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.