FC Viitorul a anunţat că l-a achiziţionat pe atacantul Robert Răducanu, de la Concordia Chiajna, joi, cu două zile înaintea meciului cu CSM Poli Iaşi, din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Răducanu a semnat un contract pe trei ani şi jumătate.

„Am ales Viitorul pentru că este campioana României, pot creşte aici foarte mult. A contat foarte mult şi faptul că voi lucra alături de domnul Hagi, dar şi că li se oferă multe şanse de a juca celor tineri. Îmi doresc să confirm încrederea, să ajung titular şi să încheiem campionatul cât mai sus în clasament“, a declarat Robert Răducanu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

FC Viitorul întâlneşte CSM Poli Iaşi în ultima etapă a sezonului regulat al Ligii I, sâmbătă, de la ora 19.45, la Iaşi. Înaintea etapei XXVI, FC Viitorul ocupă locul patru în clasament, cu 41 de puncte, cu două mai multe decât CSM Poli Iaşi, echipă aflată pe locul şapte, prima poziţie de play-out. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.