Finala Ligii Europa, FC Sevilla – AS Roma, a început, miercuri seară, pe Puskas Arena din Budapesta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

FC Sevilla a câştigat trofeul de şase ori, ultima dată în 2020.

AS Roma este deţinătoarea trofeului Conference League.

Tehnicianul formaţiei italiene, Jose Mourinho, are şansa de a deveni primul antrenor care câştigă trofeul cu trei echipe diferite. El a mai câştigat a doua competiţie continentală intercluburi cu FC Porto în 2003 şi cu Manchester United în 2017.

Echipele de start:

FC Sevilla: Bounou – Jesus Navas, Bade, Gudelj, Alex Telles – Fernando, Oliver Torres, Rakitic – Ocampos, En-Nesyri, Bryan Gil. Antrenor: Jose Luis Mendilibar

AS Roma: Rui Patricio – Mancini, Smalling, Ibanez – Zeki Celik, Cristante, Matic, Spinazzola – Dybala, Pellegrini, Abraham. Antrenor: Jose Mourinho.

Partida este arbitrată de englezul Anthony Taylor.

Jucătorii echipei Sevilla au intrat pe teren la încălzire purtând tricouri cu mesaje de susţinere pentru fotbalistul Sergio Rico. Acesta este la terapie intensivă, după ce a suferit un grav traumatism cranian. Rico s-a format la FC Sevilla şi a jucat pentru echipa spaniolă până în 2020.

FOTO: uefa.com
FOTO: uefa.com
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.