Real Madrid şi FC Sevilla sunt în relaţii tensionate înaintea meciului direct din etapa a 26-a a campionatului spaniol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clubul din Sevilla a anunţat sâmbătă că a trimis o scrisoare Comitetului de Competiţii al Federaţiei Spaniole de Fotbal în care denunţă "o campanie de persecuţie şi hărţuire împotriva arbitrului Isidro Diaz de Mera şi a lui Gonzales Fuertes (operator VAR) orchestrată de Real Madrid TV, canalul oficial de televiziune al Real Madrid", notează L’Equipe.

Clubul andaluz, care se plânsese şi în octombrie, înainte de meciul tur (1-1), de o înregistrare video de la Real Madrid TV care îl viza pe arbitrul Ricardo De Burgos Bengoetxsea, condamnă "aceste campanii menite să aducă atingere imaginii corpului de arbitri, provocând prejudicii grave fotbalului spaniol şi punând sub semnul întrebării integritatea competiţiei".

Meciul Real Madrid – FC Sevilla, contând pentru etapa a 26-a a campionatului Spaniei, va avea loc duminică, de la ora 22.00.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.