FC Sevilla a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Eibar, în ultimul meci al etapei a XXXIV-a a campionatului spaniol de fotbal LaLiga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golul a fost marcat de Lucas Ocampos, în minutul 58.

În prelungiri, portarul gazdelor, Tomas Vaclik, s-a accidentat şi, cum toate schimbările fuseseră efectuate, locul său în a fost luat de Ocampos, care a avut o intervenţie salvatoare, în minutul 90+11, la un şut al goalkeeper-ului oaspeţilor, Marko Dmitrovici.

În urma acestui rezulat, FC Sevilla, neînvinsă de 11 meciuri (cinci remize şi şase victorii), se menţine pe locul 4, cu 60 de puncte, după Real Madrid, 77 de puncte, FC Barcelona, 73, şi Atletico Madrid, 62, dar înaintea echipei Villarreal, clasată pe locul 5, cu 54 de puncte.

Cu 35 de puncte, Eibar este pe locul 17, care asgură menţinerea în LaLiga, la şase puncte de Mallorca, de pe locul 18, retrogradabil.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.