Gruparea engleză FC Liverpool a anunţat luni că doreşte ca fanului care a intrat pe teren duminică seara, în finalul partidei cu Manchester United, câştigată cu scorul de 7-0, să i se interzică pe viaţă accesul la meciurile de pe Anfield.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanul a intrat duminică pe teren pentru a sărbători cel de-al şaptelea gol al lui Liverpool împotriva lui Manchester United şi a fost aproape l-a accidentat pe fotbalistul gazdelor, Andrew Robertson.

Acum, suporterul respectiv riscă o suspendare pe viaţă la meciurile disputate pe stadionul Anfield.

„Invadatorul” a alunecat şi l-a accidentat involuntar pe jucătorul scoţian al lui Liverpool, care, în minutele rămase până la sfârşitul meciului, a părut că are o problemă la gleznă. Incidentul l-a înfuriat pe antrenorul „cormoranilor”, Jürgen Klopp, în timp ce stewarzii au evacuat fanul. „Nu există nicio scuză pentru acest comportament inacceptabil şi periculos. Siguranţa şi securitatea jucătorilor, arbitrilor şi suporterilor este primordială. Dacă va fi găsit vinovat de infracţiunea de a intra pe teren fără permisiune, infractorul s-ar putea confrunta cu o suspendare pe viaţă de la Anfield şi toate stadioanele din Premier League”, a reacţionat luni clubul FC Liverpool.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.