FC Dinamo Bucureşti anunţă că jucătorii Vitor Ferreira Mosca Rivaldinho, Loteteka Jeremy Bokila şi Maximiliano Fernando Oliva au fost puşi pe lista de transferuri a clubului din Ştefan cel Mare şi nu vor intra în programul de pregătire stabilit de conducerea tehnică a echipei până la reluarea acestui sezon competiţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei trei jucători dinamovişti se vor antrena începând de miercuri, separat de lotul pregătit de Vasile Miriuţă în cantonamentul de la Săftica, a precizat fcdinamo.ro.

Echipa din Ştefan cel Mare va efectua în perioada 15-26 ianuarie 2018 un stagiu de pregătire centralizată în Cipru, la Limassol (Elias Beach Hotel), prevăzut cu patru meciuri amicale.

- 4 goluri a marcat Rivaldinho pentru Dinamo în acest sezon competiţional, trei în Liga 1 Betano şi unul în Europa League, în prima manşă cu Athletic Bilbao, scor 1-1 pe Arena Naţională.

- 13 jocuri a evoluat Bokila în tricoul alb-roşu, marcând un gol în partida Gaz Metan Mediaş vs FC Dinamo Bucureşti, scor 0-3.

- 10 meciuri a adunat Oliva la Dinamo în acest sezon, nouă în campionat şi unul în Cupa României. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.