FC Botoşani anunţă că tricoul lui Victor Dican, scos la licitaţie pentru a ajuta familia Alaxandrei Ivanov, a fost câştigat chiar de către sora fotbalistui, Ainhoa Dican, care a licitat suma de 2400 de lei. Banii au ajuns în posesia familiei îndoliate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Mai mult, dând dovadă de solidaritate şi empatie, aceasta le-a donat inclusiv tricoul câştigat, semnat de către mijlocaş, anunţă FC Botoşani.
 
De asemenea, jucătorii echipei botoşănene au intrat pe teren la meciul cu FC Hermnnstadt purtând tricouri cu chipul Alexandrei, dar şi un banner pe care l-au introdus pe teren.

<

Voluntari din cadrul Asociaţiei „Grup Civic” Botoşani au fost, la rândul lor, prezenţi în tribune cu urne unde suporterii au putut dona pentru a sprijini această cauză.

Alexandra Ivanov a murit în 18 august, la aproape 9 ore după ce a ajuns la maternitatea Spitalului Judeţean de Urgenţă Botoşani. A ajuns cu dureri şi hemoragie, fiind însărcinată în şase luni. După un prim set de analize, cadrele medicale de gardă nu i-ar fi acordat îngrijire medicală timp de mai multe ore, 7 ore, aşa cum arată şi un raport întocmit de DSP Botoşani. În cele din urmă, în jurul orei 8 dimineaţa Alexandra ivanov a decedat în secţia de ATI  a unităţii sanitare. Medicul de gardă în noaptea morţii femeii are acum calitatea de suspect, însă nu a fost pus deocamdată sub acuzare. În acest caz sunt în curs mai multe anchete desfăşurate de mai multe instituţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.