FC Botoşani a anunţat, duminică seară, despărţirea de Cătălin Golofca, jucător care va semna luni un contract cu FCSB. În tranzacţie a intrat şi un jucător care va veni de la FCSB, Sebastian Chitoşcă, menţionează gruparea botoşăneană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cătălin Golofca, jucătorul care a contribuit cu trei goluri şi a fost pasator la alte patru în noua ediţie de campionat va semna luni cu FCSB. Tranzacţia s-a făcut pentru 400 mii de euro plus TVA, bani pe care FCSB îi va plăti într-o tranşă şi va fi deţinut în coproprietate, 60% de FC Botoşani şi 40% de FCSB. În plus, în tranzacţie a intrat şi un jucător care va veni de la FCSB la Botoşani, respectiv Sebastian Chitoşca", este anunţul FC Botoşani.

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, declara, cu scurt timp înainte, că a obţinut serviciile lui Cătălin Golofca de la FC Botoşani şi că luni va semna cu gruparea bucureşteană şi fundaşul central Bogdan Planici, de la Vojvodina.

"M-am înţeles cu fundaşul central Planici, mâine va semna. Pentru 300.000 de euro. Aşa au cerut. Pentru Golofca 400.000. L-am întrebat pe Iftime cât costă Golofca. Un million? Da. Eu i-am spus că vreau să cumpăr doar 40 la sută. Prima dată am zis doar 30 la sută", a spus Becali la Digi Sport.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.