FC Barcelona şi Real Madrid au terminat la egalitate, scor 0-0, miercuri, pe Camp Nou, într-un meci restanţă din etapa a X-a a campionatuljui spaniol de fotbal La Liga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este primul 0-0 înregistrat în El Clasico din 2002.

Bale a marcat în minutul 70, dar golul a fost anulat cu VAR pentru ofsaid. Madrilenii au mai cerut două lovituri de la 11 metri, în prima repriză, dar fazele nu au fost analizate cu VAR.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Au evoluat următoarele echipe: 

FC Barcelona: Marc-Andre ter Stegen - Nelson Semedo (Arturo Vidal '55), Gerard Pique, Clement Lenglet, Jordi Alba - Sergi Roberto, Ivan Rakitici, Frenkie de Jong - Lionel Messi, Luis Suarez, Antoine Griezmann (Ansu Fati '83). Antrenor Ernesto Valverde;

Real Madrid: Thibaut Courtois - Dani Carvajal, Raphael Varane, Sergio Ramos, Ferland Mendy - Fede Valverde (Luka Modrici '80), Casemiro, Toni Kroos - Isco (Rodrygo '80) - Karim Benzema, Gareth Bale. Antrenor Zinedine Zidane.

Cartonaşe galbene: Rakitici '21, Suarez '40, Lenglet '45 / Casemiro '66, Bale 70, Isco '76, Ramos '78, Carvajal '90+2.

Arbitru: Alejandro Jose Hernandez Hernandez;

Arbitru VAR: Ricardo de Burgos Bengoetxea.

În urma acestui rezultat, ambele echipe sunt umăr la umăr în fruntea clasamentului LaLiga, cu câte 36 de puncte. FC Sevilla ocupă locul 3, cu 31 de puncte.

El Clasico a fost programat iniţial la 26 octombrie, dar a fost amânat din cauza violenţelor din Barcelona, izbucnite după condamnarea la închisoare a unor lideri catalani separatişti.

Autorităţile au luat măsuri deosebite de securitate cu ocazia acestui meci. Mai multe proteste ale separatiştilor au avut loc în afara Stadionului Camp Nou.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.