Preşedintele LaLiga, Javier Tebas, a anunţat, joi, că s-a depăşit termenul de prescripţie în cazul unor eventuale nereguli la plăţi făcute de FC Barcelona către un fost vicepreşedinte al comisiei arbitrilor, astfel că gruparea catalană nu riscă sancţiuni sportive, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Justiţia spaniolă a deschis o anchetă cu privire la plăţile către Jose Maria Enriquez Negreira, însă Javier Tebas spune că în plan sportiv nu pot exista urmări.

“Pentru astfel de sancţiuni, termenul de prescripţie este de trei ani, iar din 2018 până în 2023 au trecut cinci ani”, a explicat şeful LaLiga, adăugând: ‘Jurisdicţia penală este altceva. Un tribunal anchetează faptele şi va stabili dacă există vreo faptă de corupţie”.

Potrivit As şi Cadena SER, FC Barcelona ar fi plătit în perioada 2016 – 2018 suma de 1,4 milioane de euro unui fost vicepreşedinte al comisiei arbitrilor din Spania, Jose Maria Enriquez Negreira.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.