Formaţia FC Barcelona a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Levante, într-un meci din etapa a XXXV-a a campionatului Spaniei, şi a câştiga pentru a 26-a oară titlul în LaLiga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golul a fost marcat de Messi, în minutul 62.

Pentru FC Barcelona, este al optulea titlu din ultimele 11 sezoane, success obţinut sâmbătă pe Camp Nou, în faţa a aproape 92.000 de spectatori.

FC Barcelona este neînvinsă de 23 de etape în LaLiga (18 victorii, cinci remize).

Catalanii au şansa de a câştiga şi Cupa Spaniei în acest sezon, la 25 mai urmând să întâlnească în finală Valencia. FC Barcelona este calificată şi în semifinalele Ligii Campionilor, fază în care va juca împotriva formaţiei Liverpool, la 1 şi 7 mai.

În LaLiga, sâmbătă s-au mai înregistrat următoarele rezultate:

Athletic Bilbao – Deportivo Alaves 1-1 (Etxebarria ’41 / Baston ’45)

Atletico Madrid – Real Valladolid 1-0 (Joaquin ’66 - autogol)

Leganes – Celta Vigo 0-0

Partidele Valencia – Eibar, Girona – FC Sevilla, Real Sociedad – Getafe, Villarreal – Huesca şi Rayo Vallecano – Real Madrid sunt programate duminică, iar întâlnirea Betis – Espanol se va disputa luni.

FC Barcelona este lider în clasament, cu 83 de puncte, iar Atletico Madrid, locul doi, are 74 de puncte. Pe trei este Real Madrid, cu 65 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.