Lionel Messi a intrat pe teren în minutul 83, dar nu a putut face nimic pentru ca Inter Miami să nu fie învinsă cu 6-0, joi, la Riad, de echipa Al-Nassr fără Cristiano Ronaldo în lot, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul, prezentat ca fiind probabil ultima şansă pentru multiplii câştigători ai Balonului de Aur de a se înfrunta pe teren, a făcut parte dintr-un turneu amical la care a participat şi echipa Al-Hilal a brazilianului Neymar, liderul din Saudi Pro League.

Însă argentinianul Messi, care are o problemă la tendon, a început pe bancă, iar portughezul Ronaldo a lipsit complet de pe teren din cauza unei accidentări musculare, dezamăgindu-i pe fanii care sperau să-i vadă pe cei mai faimoşi doi fotbalişti din lume adversari.

 

Inter, care a început jocul cu foştii fotbalişti ai Barcelonei, Luis Suarez, Jordi Alba şi Sergio Busquets în componenţă, a fost condusă cu 3-0 în minutul 12 şi nu a reprezentat o ameninţare pentru adversari.

Messi, în vârstă de 36 de ani, a jucat luni împotriva echipei Al-Hilal, transformând un penalti în minutul 54, înainte de a fi înlocuit cu două minute înainte de final, când Inter a pierdut cu 3-4.

Al-Nassr şi-a anulat săptămâna trecută turneul de două meciuri în China din cauza accidentării lui Ronaldo.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.