Fanul echipei Nottingham Forest care l-a lovit cu capul în figură pe căpitanul echipei Sheffield United, Billy Sharp, a primit o pedeapsă de 24 de săptămâni de închisoare, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi, în faţa instanţei Tribunalului din Nottingham, Robert Biggs, în vârstă de 30 de ani, a pledat vinovat de agresiune cu vătămări corporale şi a fost închis pentru 24 de săptămâni.

Suporterul din Ilkeston, Derbyshire, a fost obligat să plătească o despăgubire de 500 de lire sterline (590 de euro) lui Sharp şi 128 de lire sterline (150 de euro) cheltuielile de judecată.

De asemenea, el a primit un ordin de interzicere a accesului pe stadioane timp de doi ani. O acuzaţie separată, de intrare ilegală pe suprafaţa de joc, a fost retrasă.

Billy Sharp, jucător al echipei Sheffield United, a fost lovit violent cu capul în figură, după meciul disputat în deplasare cu Nottingham Forest, în manşa a doua a semifinalelor barajului de promovare în Premier League.

Nottingham Forest a obţinut, marţi, calificarea în finala de pe Stadionul Wembley după executarea loviturilor de departajare. Fanii lui Nottingham au invadat terenul, iar unul dintre aceştia a comis un gest brutal asupra unui fotbalist al oaspeţilor, fost jucător la Forest un sezon, care urmărea de la marginea suprafeţei de joc bucuria gazdelor.

Suporterul a venit în alergare şi i-a aplicat un cap în figură lui Sharp, care s-a prăbuşit la pământ în urma şocului.

Potrivit grupării din Sheffield, Sharp a fost umplut de sânge de lovitura primită.

În urma incidentului de pe City Ground, o anchetă a fost declanşată rapid, iar poliţia din Nottinghamshire a anunţat că a reţinut agresorul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.